Tuesday, January 22, 2013

Mereka Keceriaan Ku

Assalamualaikum w.b.t , haii korang apa khabar sihat tak ?? hope korang sihat key.. kenapa eik bila nak luahkan dalam blogger nii mestii binggung tak tau nak cakap apa .. um okay nii ak nak ksii tinguk kengkawan ak yang rapat and comel-II dengan ak hihii ..



Noorazriyah Bte yahya.
Dia nii My kawan dari Sekolah Rendah lagii 
haha rsanya lebih dari 10 tahun suda .. 
um rsanya macam adik-beradik suda haha 
jauh mana kmi terpisah akan berusaha jugak berjumpa . 




um yang ni dalam tuh ada muke ak ngan member aa . yang ajie (kiri)
yg pakai tudubg tuh kwn sii ajie .. ah! yang baju biru ala-ii beyonce tuh namanya 
Elizabeth Natalia Ero William . haha bukan ank putera william ok .. 
nii kmi knal melalui sii ajie .. 
hahaha .. kmi rapat sebab minat Dunia Kepop sesama ! 




haha ! nii korang msti pernah jumpa kn cerita ak sebelum nii kn . hahaha niii 
laa anak mekmok yang mcam pewmauu ! 
mlss aa nak describe psal dia ni nak tau bca aa yg ada cerita dia nii .. 




hii . hokay laa bye .. nii aa kengkawan ak .. bnyk lagi klau nak letak kn blog ni entah bila siap . huhu .. siuk ohh kwn sy suma . um .. ada berbagai bgai ragamm . um !! kbaii .. muah muah ! opss ! over suda 

No comments:

Post a Comment