Monday, January 7, 2013

apa ertinya RINDU .

Assalamualaikum w.b.t dan salam 1 malaysia .. entri ni kali ada "erti rindu" ramai manusia ini mesti akan memlalui perasaan ini .. jangan tipu laa jika kmu tidajk pernah merinduii orang yang kamu sayang .. bagii aku perasaan rindu ini sudah menjadi asam garam dalam kehidupan manusia .. perasaan ini mesti orangg akan selalu kaitkan tentang COUPLE .. ambuii ingat couple korang ja ka yang mstii di rindu ? tak ada maknanya kalau kamau berpikiran seperti itu.. Perasaan ini Universel iaitu bebas .. ianya tidak tertakluk pada pasangan kekasih sahaja.. rindu ini kita bole aplikasikan pada keluarga,kawan-II atau pun musuh kita .. seperti aku kerinduan aku kadang kala membuak-buak rindukan.......ENEMY.. sebab aku tahu sebenarnya dahh sayang kat dia tapii hanya kerana keegoan membuat kamii bagii . :| aku dah pasrah laa dengan keadaan ini .. hanya masa menentukan segalanya.berbalik pada kisah rindu ini tadii rasanya korang pun tahukan bila dan bagaimana merasa kehangatan rindu yang sangat terpendam.


rindu??..ape mksud rindu?? knp bole trjadi rndu?? ade x ubat rindu? pedih jgak rndu nie.. knp..knp..dan knp.. nk thu jwpnnya? rindu adelha 1 virus yg sdang merebak dlm diriku.. rndu brmaksud...ermm..try cri x jmpe lha..hee rndu dsbabkan si Dia..(my bby sygg) krna terlalu mncintai Dia.. ubt rndu..ermm..ade pda si Dia.. sume tntang Dia.. rndu pedih..ermm..trlalu pdih n skit.. masa...ermm..rindu berkait dgn msa.. masa mempengaruhi rndu seseorng.. masa mlpaskn rndu.. masa mnahan rndu.. 1 msalah lg..masa.. kesimpulannya?

Cerita kat atas tuh aku terbaca satu blogger yang ak follow.. dia tinggalkan soalan yang sangat memeningkan kepala bila seseorang yang tidak pandai untu berkata pujangga . :) okay laa sampai sini jer entri untuk hari ni .. harap anda tidak busan membaca .. apa pun anda tersenyum laa bila merinduii seseorang yang sangat disayangi . bye jumpa dilain masa dan waktu . :D

No comments:

Post a Comment